Burton

Legatura Snowboard Barbati Burton Step On X *Se vand doar impreuna cu Boots Step On Burton Black

2400 lei

Marime
Culoare

Legatura Snowboard Barbati Burton Step On X *Se vand doar impreuna cu Boots Step On Burton

Burton Step On revoluționează interfața boot – legătură reușind, printr-un design simplu și sigur, să elimine necesitatea strapurilor și a șireturilor. Cu ajutorul celor 3 puncte de conexiune și a construcției premium, Burton Step On reușește să ofere cea mai rapidă și sigură metodă de fixare a boot-ului în legătură. 

Legăturile Step On X au o construcție robustă și oferă cel mai prompt răspuns din gama Step On, fiind alegerea ideală pentru riderii care preferă un setup rigid.

SPECIFICATII:

SISTEM MONTARE: Re:Flex

RASPUNS: Rigid

BASEPLATE: Single-Component, 50:50 Carbon Fiber/Nylon Composite Blended + Integrated Toe Hook 2.0 + Re:Flex™ FullBED (Compatible with all Major Mounting Systems)

HI-BACK: Single-Component Hi-Back Construction + 50:50 Carbon Fiber/Nylon Composite Blended + Aluminum Heel Clip + Canted Hi-Back Design + Zero Forward Lean Hi-Back + FLAD™ 

AMORTIZARE: Re:Flex™ FullBED Cushioning System

FAQ:

"Cum intru?"

Este într-adevăr la fel de ușor precum "heel, toe, go"! Intră mai întâi cu călcâiul in zona destinate acestuia, pentru a cupla clema pentru călcâi, apoi apasă în jos degetele de la picioare până când auziți click.

„Cum ies?”

Ieșirea este chiar mai ușoară decât intrarea. Doar trageți de pârghia de pe călcâiul legăturii și răsuciți piciorul. Boom, ai plecat!

“Sunt bune pentru începători?”

Step On este excelent pentru toate nivelurile. Ușurința de utilizare și comoditatea sa simplifică și eficientizează experiența începătorului.

"Sunt receptive?"

Unii rideri chiar spun că Step On sunt mai receptive decât legăturile tradiționale datorită conexiunilor călcâi-deget.

„Pot să le folosesc pe orice placă?”

COMPATIBILITATE - Step On este compatibil cu toate sistemele majore de montare, ceea ce înseamnă că îl puteți folosi cu orice placă (nu doar cu cele Burton).

“Deci, nu trebuie să mă așez?”

Asta e corect. Nu vă așezați niciodată să vă legați din nou. Este rapid și ușor, așa că poți începe să “te dai” fara a pierde timpul.

„Acumularea de gheață la călcâi?”

Step On a fost supus la nenumărate ore de testare de catre rideri. Doar răzuiți orice gheață de pe picior, așa cum ați face cu o legare tradițională.

“O să imi iasa piciorul din legături fara sa intentionez asta?

SECURITATE - Facem testare și cercetare și dezvoltare pentru Step On din 2006. Ești la fel de sigur pe Step On ca și cu legăturile cu curele.

“Funcționează în powder?”

Da! Step On funcționează excelent în powder. Doar periați zăpada de pe talpă înainte de a călca (cum ați face cu orice legătură).

“Funcționează în parc?”

Tweak, press, big go, stomp hard – cei mai buni rideri din lume au pus-o la încercare. Acum e rândul tău.

GARANȚIE - Toate tălpile legăturilor Burton sunt susținute de GARANȚIE PE VIAȚĂ, iar curelele și highback-ul Burton sunt susținute de o garanție de un an de la data achiziției.

 

Taxa de livrare este de 20 lei, iar comenzile cu valoare totala mai mare de 300 lei beneficiaza de transport gratuit.

Pretul produselor afisat pe site este in lei, are TVA inclus si nu include taxa de transport si ramburs.

Livrarea prin curier se efectueaza in termen de 1-2 zile lucratoare.

SC Surmont Sport SRL trimite produse doar pe teritoriul Romaniei si nu este responsabil pentru eventualele intarzieri datorate transportatorului.

Boarders.ro iti pune la dispozitie urmatoarele metode de plata:

   1. Plata cash in sistem ramburs
   2. Plata online cu cardul

Ai dreptul de a returna produsele, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea acestora.

Produsele returnate trebuie impachetate impreuna cu originalul sau copia bonului fiscal (sau a facturii) si trimise la adresa de la care ai primit coletul.

Daca optezi pentru inlocuirea produselor, te rugam sa ne trimiti un email pe adresa shop@boarders.ro cu toate detaliile schimbului.

Daca optezi pentru returnarea banilor, te rugam sa completezi formularul de retur. Banii iti vor fi rambursati in cel mult 14 zile calendaristice de la confirmarea returului.

Costul de transport in cazul returnarii produselor va fi suportat de catre client. Coletele trimise cu “plata la destinatar” vor fi refuzate.

Prevederile specificate aici nu limiteaza niciun drept aplicabil prevazut de lege. SC Surmont Sport SRL garanteaza o rambursare integrala cu conditia ca toate articolele sa fie returnate in aceeasi stare in care erau la primire. Acest lucru inseamna ca articolele nu trebuie sa fi fost deteriorate, murdarite, spalate, modificate sau purtate (cu exceptia probarii lor) si ca orice etichete ale articolului sau coletului trebuie sa fie intacte.

Pentru orice alte nelamuriri sau informatii ne poti contacta si telefonic, la numerele de mai jos:

Boarder’s Snowboard Store: 0725 95 95 95

Boarder’s Skate & Surf House: 0721 95 95 95