Burton

Placa Snowboard Barbati Burton Process

2500 lei

Marime
Culoare

Evoluat constant pentru a reduce greutatea si a amplifica pop-ul, Burton Process este alegerea lui Mark McMorris datorita manevrabilitatii dovedite pe toate tipurile de teren. Combinatia dintre miezul usor si robust, Super Fly II, profilul camber PuperPop si tehnologia Squeezebox, fac din Process un snowboard agil si stabil, capabil sa performeze atat in snowpark cat si pe trasee all-mountain.

 

SPECIFICATII:

 

TEREN: Park: 5/10; All Mountain: 10/10; Powder: 6/10

 

NIVEL DE EXPERIENTA : Intermediar 

 

PROFIL: PurePop Camber

 

FORMA: Simetrica / Twin

 

FLEX: Simetric / Twin

 

MIEZ: Super Fly II 700G Core + Dualzone EGD

 

FIBRA DE STICLA:  Triax

 

TALPA: Sinterizata / Sintered

 

SISTEM MONTARE: The Channel

 

CARACTERISTICI: Squeezebox

 

PERSONALITATE: Soft and Playful - Happy Medium

Taxa de livrare este de 20 lei, iar comenzile cu valoare totala mai mare de 300 lei beneficiaza de transport gratuit.

Pretul produselor afisat pe site este in lei, are TVA inclus si nu include taxa de transport si ramburs.

Livrarea prin curier se efectueaza in termen de 1-2 zile lucratoare.

SC Surmont Sport SRL trimite produse doar pe teritoriul Romaniei si nu este responsabil pentru eventualele intarzieri datorate transportatorului.

Boarders.ro iti pune la dispozitie urmatoarele metode de plata:

   1. Plata cash in sistem ramburs
   2. Plata online cu cardul

Ai dreptul de a returna produsele, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea acestora.

Produsele returnate trebuie impachetate impreuna cu originalul sau copia bonului fiscal (sau a facturii) si trimise la adresa de la care ai primit coletul.

Daca optezi pentru inlocuirea produselor, te rugam sa ne trimiti un email pe adresa shop@boarders.ro cu toate detaliile schimbului.

Daca optezi pentru returnarea banilor, te rugam sa completezi formularul de retur. Banii iti vor fi rambursati in cel mult 14 zile calendaristice de la confirmarea returului.

Costul de transport in cazul returnarii produselor va fi suportat de catre client. Coletele trimise cu “plata la destinatar” vor fi refuzate.

Prevederile specificate aici nu limiteaza niciun drept aplicabil prevazut de lege. SC Surmont Sport SRL garanteaza o rambursare integrala cu conditia ca toate articolele sa fie returnate in aceeasi stare in care erau la primire. Acest lucru inseamna ca articolele nu trebuie sa fi fost deteriorate, murdarite, spalate, modificate sau purtate (cu exceptia probarii lor) si ca orice etichete ale articolului sau coletului trebuie sa fie intacte.

Pentru orice alte nelamuriri sau informatii ne poti contacta si telefonic, la numerele de mai jos:

Boarder’s Snowboard Store: 0725 95 95 95

Boarder’s Skate & Surf House: 0721 95 95 95