Burton

Placa Snowboard Barbati Burton Instigator Flat Top

1760 lei 2200 lei

Marime
Culoare

Bucura-te de un ride fara complicatii cu snowboardul Burton Instigator, o placa conceputa pentru a ajuta la accelerarea curbei de invatare si pentru a instiga la distractie din primul moment pe munte. Combinatia dintre profilul Flat Top si baza convexa Cruise Control mentine lucrurile prietenoase sub picioare, oferind un control usor al snowboardului si toleranta indiferent de conditii. Sistemul de montare The Channel® permite cea mai usoara configurare si ajustare a pozitiei legaturilor pe snowboard. SPECIFICATII: TEREN: Park: 5/10; All Mountain: 9/10; Powder: 5/10 NIVEL DE EXPERIENTA : Incepator PROFIL: Flat Top FORMA: Directionala / 5MM Taper FLEX: Simetric / Twin MIEZ: Super Fly 800G Core + Dualzone EGD + Squeezebox Low FIBRA DE STICLA: Biax TALPA: Extrudata SISTEM MONTARE: The Channel CARACTERISTICI: Cruise Control Tune + Pro-Tip + Super Sap® Epoxy PERSONALITATE: Soft and Playful

Taxa de livrare este de 20 lei, iar comenzile cu valoare totala mai mare de 300 lei beneficiaza de transport gratuit.

Pretul produselor afisat pe site este in lei, are TVA inclus si nu include taxa de transport si ramburs.

Livrarea prin curier se efectueaza in termen de 1-2 zile lucratoare.

SC Surmont Sport SRL trimite produse doar pe teritoriul Romaniei si nu este responsabil pentru eventualele intarzieri datorate transportatorului.

Boarders.ro iti pune la dispozitie urmatoarele metode de plata:

   1. Plata cash in sistem ramburs
   2. Plata online cu cardul

Ai dreptul de a returna produsele, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea acestora.

Produsele returnate trebuie impachetate impreuna cu originalul sau copia bonului fiscal (sau a facturii) si trimise la adresa de la care ai primit coletul.

Daca optezi pentru inlocuirea produselor, te rugam sa ne trimiti un email pe adresa shop@boarders.ro cu toate detaliile schimbului.

Daca optezi pentru returnarea banilor, te rugam sa completezi formularul de retur. Banii iti vor fi rambursati in cel mult 14 zile calendaristice de la confirmarea returului.

Costul de transport in cazul returnarii produselor va fi suportat de catre client. Coletele trimise cu “plata la destinatar” vor fi refuzate.

Prevederile specificate aici nu limiteaza niciun drept aplicabil prevazut de lege. SC Surmont Sport SRL garanteaza o rambursare integrala cu conditia ca toate articolele sa fie returnate in aceeasi stare in care erau la primire. Acest lucru inseamna ca articolele nu trebuie sa fi fost deteriorate, murdarite, spalate, modificate sau purtate (cu exceptia probarii lor) si ca orice etichete ale articolului sau coletului trebuie sa fie intacte.

Pentru orice alte nelamuriri sau informatii ne poti contacta si telefonic, la numerele de mai jos:

Boarder’s Snowboard Store: 0725 95 95 95

Boarder’s Skate & Surf House: 0721 95 95 95