Burton

Legaturi Snowboard Dama Burton Lexa Stout White

1100 lei 1375 lei

Marime
Culoare

Burton Lexa reprezinta principala alegere pentru fetele experimentate care necesita o legatura performanta pentru all-mountain. Hi-back-ul, strap-urile si sasiul modelului Lexa sunt ergonomice, ofera suport de top si functioneaza impreuna pentru a oferi raspuns si confort intr-o constructie usoara, cu profil redus. Sasiul Re:Flex este compatibil cu majoritatea sistemelor de montare existente. 

 

SPECIFICATII:

 

SISTEM MONTARE: Re:Flex 

 

RASPUNS: Rigid

 

BASEPLATE: Single-Component Baseplate Construction + 30% Short-Glass/Nylon Composite Blend + Re:Flex™ (Compatible with all Major Mounting Systems)

 

HI-BACK: Single-Component Hi-Back Construction + Living Hinge + Zero Forward Lean Hi-Back + DialFLAD™ 

 

STRAP GLEZNA: Hammockstrap 2.0

 

STRAP VARF: Supergrip Capstrap 

 

BUCKLES: Smooth Glide Buckles 

 

AMORTIZARE: Re:Flex™ FullBED Cushioning System  

Taxa de livrare este de 20 lei, iar comenzile cu valoare totala mai mare de 300 lei beneficiaza de transport gratuit.

Pretul produselor afisat pe site este in lei, are TVA inclus si nu include taxa de transport si ramburs.

Livrarea prin curier se efectueaza in termen de 1-2 zile lucratoare.

SC Surmont Sport SRL trimite produse doar pe teritoriul Romaniei si nu este responsabil pentru eventualele intarzieri datorate transportatorului.

Boarders.ro iti pune la dispozitie urmatoarele metode de plata:

   1. Plata cash in sistem ramburs
   2. Plata online cu cardul

Ai dreptul de a returna produsele, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea acestora.

Produsele returnate trebuie impachetate impreuna cu originalul sau copia bonului fiscal (sau a facturii) si trimise la adresa de la care ai primit coletul.

Daca optezi pentru inlocuirea produselor, te rugam sa ne trimiti un email pe adresa shop@boarders.ro cu toate detaliile schimbului.

Daca optezi pentru returnarea banilor, te rugam sa completezi formularul de retur. Banii iti vor fi rambursati in cel mult 14 zile calendaristice de la confirmarea returului.

Costul de transport in cazul returnarii produselor va fi suportat de catre client. Coletele trimise cu “plata la destinatar” vor fi refuzate.

Prevederile specificate aici nu limiteaza niciun drept aplicabil prevazut de lege. SC Surmont Sport SRL garanteaza o rambursare integrala cu conditia ca toate articolele sa fie returnate in aceeasi stare in care erau la primire. Acest lucru inseamna ca articolele nu trebuie sa fi fost deteriorate, murdarite, spalate, modificate sau purtate (cu exceptia probarii lor) si ca orice etichete ale articolului sau coletului trebuie sa fie intacte.

Pentru orice alte nelamuriri sau informatii ne poti contacta si telefonic, la numerele de mai jos:

Boarder’s Snowboard Store: 0725 95 95 95

Boarder’s Skate & Surf House: 0721 95 95 95