Burton

Legatura Snowboard Dama Burton Lexa X Black Stout White Logo

1485 lei 1650 lei

Marime
Culoare

Experimenteaza confortul si raspunsul cu ajutorul legaturilor de snowboard Burton Lexa X. Aceasta legatura shred-it-all ofera caracteristici de top, cum ar fi strap-ul de glezna Hammock si Heel Hammock-ul integrat in hi-back pentru fixare si raspuns imbunatatite. Amortizarea FullBED stabileste un standard ridicat de confort, in timp ce inclinarea high-back-ului este micro-reglabila pentru o pozitie ideala pe snowboard. Versiunea Re:Flex™ este compatibila cu cele mai importante sisteme de montare existente.

SPECIFICATII:

SISTEM MONTARE: Re:Flex 

RASPUNS: Mediu - Rigid

BASEPLATE: Single-Component Baseplate Construction + 30% Short-Glass/Nylon Composite Blend + Re:Flex™ (Compatible with all Major Mounting Systems)

HI-BACK: Single-component Canted Hi-back Construction + Heel Hammock + The Hinge Hi-Back Technology + DialFLAD

STRAP GLEZNA: Asym Hammockstrap

STRAP VARF: Supergrip Capstrap 2.0

BUCKLES: Double Take Buckles 

AMORTIZARE: Re:Flex™ FullBED Cushioning System + B3 Gel

Taxa de livrare este de 20 lei, iar comenzile cu valoare totala mai mare de 300 lei beneficiaza de transport gratuit.

Pretul produselor afisat pe site este in lei, are TVA inclus si nu include taxa de transport si ramburs.

Livrarea prin curier se efectueaza in termen de 1-2 zile lucratoare.

SC Surmont Sport SRL trimite produse doar pe teritoriul Romaniei si nu este responsabil pentru eventualele intarzieri datorate transportatorului.

Boarders.ro iti pune la dispozitie urmatoarele metode de plata:

   1. Plata cash in sistem ramburs
   2. Plata online cu cardul

Ai dreptul de a returna produsele, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea acestora.

Produsele returnate trebuie impachetate impreuna cu originalul sau copia bonului fiscal (sau a facturii) si trimise la adresa de la care ai primit coletul.

Daca optezi pentru inlocuirea produselor, te rugam sa ne trimiti un email pe adresa shop@boarders.ro cu toate detaliile schimbului.

Daca optezi pentru returnarea banilor, te rugam sa completezi formularul de retur. Banii iti vor fi rambursati in cel mult 14 zile calendaristice de la confirmarea returului.

Costul de transport in cazul returnarii produselor va fi suportat de catre client. Coletele trimise cu “plata la destinatar” vor fi refuzate.

Prevederile specificate aici nu limiteaza niciun drept aplicabil prevazut de lege. SC Surmont Sport SRL garanteaza o rambursare integrala cu conditia ca toate articolele sa fie returnate in aceeasi stare in care erau la primire. Acest lucru inseamna ca articolele nu trebuie sa fi fost deteriorate, murdarite, spalate, modificate sau purtate (cu exceptia probarii lor) si ca orice etichete ale articolului sau coletului trebuie sa fie intacte.

Pentru orice alte nelamuriri sau informatii ne poti contacta si telefonic, la numerele de mai jos:

Boarder’s Snowboard Store: 0725 95 95 95

Boarder’s Skate & Surf House: 0721 95 95 95