Burton

Legatura Snowboard Barbati Burton Cartel X EST Gray/Logo

1850 lei

Marime
Culoare

Legatura Snowboard Barbati Burton Cartel X EST

Experimenteaza confortul si raspunsul legaturilor Burton Cartel X EST. Acest model de legaturi ofera caracteristici de top, cum ar fi strap-ul de glezna Hammockstrap 2.0 si hi-back-ul cu Heel Hammock pentru fixare si raspuns imbunatatite. Amortizarea SensoryBED stabileste un standard ridicat pentru confort, in timp ce hi-back-ul care se poate regla la 0 grade inclinare iti permite o ajustare cat mai fina a pozitiei. Versiunea EST® este compatibila doar cu sistemul de montare pe placa Channel® de la Burton si ofera cea mai buna flexibilitate, senzatie si ajustabilitate.

SPECIFICATII:

SISTEM MONTARE: EST

RASPUNS: Mediu - Rigid

BASEPLATE: Dual-Component Baseplate Construction + 45% Short-Glass/Nylon Composite Blend + 30% Short-Glass/Nylon Composite Spar + EST Mounting System + The Hinge

HI-BACK: Heel Hammock + DialFLAD™ + Living Hinge Hi-Back Technology + Single-Component Hi-Back Construction + Zero Forward Lean Hi-Back

STRAP GLEZNA: Hammockstrap™ 2.0

STRAP VARF: Supergrip Capstrap 2.0

BUCKLES: Smooth Glide Buckles

AMORTIZARE: SensoryBED Cushioning System + B3 Gel

GARANȚIE - Toate tălpile legăturilor Burton sunt susținute de GARANȚIE PE VIAȚĂ, iar curelele și highback-ul Burton sunt susținute de o garanție de un an de la data achiziției.

Taxa de livrare este de 20 lei, iar comenzile cu valoare totala mai mare de 300 lei beneficiaza de transport gratuit.

Pretul produselor afisat pe site este in lei, are TVA inclus si nu include taxa de transport si ramburs.

Livrarea prin curier se efectueaza in termen de 1-2 zile lucratoare.

SC Surmont Sport SRL trimite produse doar pe teritoriul Romaniei si nu este responsabil pentru eventualele intarzieri datorate transportatorului.

Boarders.ro iti pune la dispozitie urmatoarele metode de plata:

   1. Plata cash in sistem ramburs
   2. Plata online cu cardul

Ai dreptul de a returna produsele, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea acestora.

Produsele returnate trebuie impachetate impreuna cu originalul sau copia bonului fiscal (sau a facturii) si trimise la adresa de la care ai primit coletul.

Daca optezi pentru inlocuirea produselor, te rugam sa ne trimiti un email pe adresa shop@boarders.ro cu toate detaliile schimbului.

Daca optezi pentru returnarea banilor, te rugam sa completezi formularul de retur. Banii iti vor fi rambursati in cel mult 14 zile calendaristice de la confirmarea returului.

Costul de transport in cazul returnarii produselor va fi suportat de catre client. Coletele trimise cu “plata la destinatar” vor fi refuzate.

Prevederile specificate aici nu limiteaza niciun drept aplicabil prevazut de lege. SC Surmont Sport SRL garanteaza o rambursare integrala cu conditia ca toate articolele sa fie returnate in aceeasi stare in care erau la primire. Acest lucru inseamna ca articolele nu trebuie sa fi fost deteriorate, murdarite, spalate, modificate sau purtate (cu exceptia probarii lor) si ca orice etichete ale articolului sau coletului trebuie sa fie intacte.

Pentru orice alte nelamuriri sau informatii ne poti contacta si telefonic, la numerele de mai jos:

Boarder’s Snowboard Store: 0725 95 95 95

Boarder’s Skate & Surf House: 0721 95 95 95