Burton

Legatura Snowboard Barbati Burton Cartel Black

1600 lei

Marime
Culoare

Legatura Snowboard Barbati Burton Cartel

Pentru a trece testul timpului este nevoie de mai mult decat durabilitate; este nevoie de evolutie. Legaturile Burton Cartel sunt echipate cu strap-uri si highback-uri de ultima generatie, care imbina confortul cu controlul pentru a oferi versatilitatea specifica unui model de top. Pe parcursul sesiunilor lungi de dat, confortul este sporit de amortizarea sasiului Re:Flex, sasiu ce permite montarea legaturilor Cartel pe majoritatea sistemelor existente.

SPECIFICATII:

SISTEM MONTARE: Re:Flex 

RASPUNS: Mediu - Rigid

BASEPLATE: Single-Component Baseplate Construction + 30% Short-Glass/Nylon Composite Blend + Re:Flex™ (Compatible with all Major Mounting Systems)

HI-BACK: Single-Component Hi-Back Construction  + Canted Hi-Back Design + Zero Forward Lean Hi-Back + DialFLAD™ + Living Hinge Hi-Back Technology

STRAP GLEZNA: Hammockstrap™ 2.0

STRAP VARF: Supergrip Capstrap

BUCKLES: Smooth Glide Buckles

AMORTIZARE: Re:Flex FullBED Cushioning System 

GARANȚIE - Toate tălpile legăturilor Burton sunt susținute de GARANȚIE PE VIAȚĂ, iar curelele și highback-ul Burton sunt susținute de o garanție de un an de la data achiziției.

Taxa de livrare este de 20 lei, iar comenzile cu valoare totala mai mare de 300 lei beneficiaza de transport gratuit.

Pretul produselor afisat pe site este in lei, are TVA inclus si nu include taxa de transport si ramburs.

Livrarea prin curier se efectueaza in termen de 1-2 zile lucratoare.

SC Surmont Sport SRL trimite produse doar pe teritoriul Romaniei si nu este responsabil pentru eventualele intarzieri datorate transportatorului.

Boarders.ro iti pune la dispozitie urmatoarele metode de plata:

   1. Plata cash in sistem ramburs
   2. Plata online cu cardul

Ai dreptul de a returna produsele, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea acestora.

Produsele returnate trebuie impachetate impreuna cu originalul sau copia bonului fiscal (sau a facturii) si trimise la adresa de la care ai primit coletul.

Daca optezi pentru inlocuirea produselor, te rugam sa ne trimiti un email pe adresa shop@boarders.ro cu toate detaliile schimbului.

Daca optezi pentru returnarea banilor, te rugam sa completezi formularul de retur. Banii iti vor fi rambursati in cel mult 14 zile calendaristice de la confirmarea returului.

Costul de transport in cazul returnarii produselor va fi suportat de catre client. Coletele trimise cu “plata la destinatar” vor fi refuzate.

Prevederile specificate aici nu limiteaza niciun drept aplicabil prevazut de lege. SC Surmont Sport SRL garanteaza o rambursare integrala cu conditia ca toate articolele sa fie returnate in aceeasi stare in care erau la primire. Acest lucru inseamna ca articolele nu trebuie sa fi fost deteriorate, murdarite, spalate, modificate sau purtate (cu exceptia probarii lor) si ca orice etichete ale articolului sau coletului trebuie sa fie intacte.

Pentru orice alte nelamuriri sau informatii ne poti contacta si telefonic, la numerele de mai jos:

Boarder’s Snowboard Store: 0725 95 95 95

Boarder’s Skate & Surf House: 0721 95 95 95