Burton

Boots Snowboard Barbati Burton Moto Gray Red

672 lei 960 lei

Marime
Culoare

Burton Moto este cel mai bine vandut boot de snowboard pe plan mondial. La un nivel de pret accesibil, Burton Moto domina concurenta prin sistemul rapid de inchidere Speed Zone, prin profilul compact, prin greutatea redusa si prin confortul oferit de liner-ul Imprint 1 si de tehnologia Total Comfort. 

 

SPECIFICATII:  

 

SISTEM DE INCHIDERE:  Speed Zone™ Lacing System + Powered by Burton Exclusive New England Ropes with a Lifetime Warranty 

 

SUPORT: 3/10

 

FLEX / RASPUNS: 1:1 Soft Flex Tongue 

 

LINER TERMOFORMABIL: New Imprint™ 1+ Liner with Integrated Lacing + New Comfort Fit

 

TEREN: All Mountain 

 

TALPA: DynoLite Outsole + Shrinkage™ Footprint Reduction Technology 

 

CONFORT: Total Comfort Construction + Snow-Proof Internal Gusset 

 

AMORTIZARE:  Sleeping Bag Reflective Foil 

 

Taxa de livrare este de 20 lei, iar comenzile cu valoare totala mai mare de 300 lei beneficiaza de transport gratuit.

Pretul produselor afisat pe site este in lei, are TVA inclus si nu include taxa de transport si ramburs.

Livrarea prin curier se efectueaza in termen de 1-2 zile lucratoare.

SC Surmont Sport SRL trimite produse doar pe teritoriul Romaniei si nu este responsabil pentru eventualele intarzieri datorate transportatorului.

Boarders.ro iti pune la dispozitie urmatoarele metode de plata:

   1. Plata cash in sistem ramburs
   2. Plata online cu cardul

Ai dreptul de a returna produsele, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea acestora.

Produsele returnate trebuie impachetate impreuna cu originalul sau copia bonului fiscal (sau a facturii) si trimise la adresa de la care ai primit coletul.

Daca optezi pentru inlocuirea produselor, te rugam sa ne trimiti un email pe adresa shop@boarders.ro cu toate detaliile schimbului.

Daca optezi pentru returnarea banilor, te rugam sa completezi formularul de retur. Banii iti vor fi rambursati in cel mult 14 zile calendaristice de la confirmarea returului.

Costul de transport in cazul returnarii produselor va fi suportat de catre client. Coletele trimise cu “plata la destinatar” vor fi refuzate.

Prevederile specificate aici nu limiteaza niciun drept aplicabil prevazut de lege. SC Surmont Sport SRL garanteaza o rambursare integrala cu conditia ca toate articolele sa fie returnate in aceeasi stare in care erau la primire. Acest lucru inseamna ca articolele nu trebuie sa fi fost deteriorate, murdarite, spalate, modificate sau purtate (cu exceptia probarii lor) si ca orice etichete ale articolului sau coletului trebuie sa fie intacte.

Pentru orice alte nelamuriri sau informatii ne poti contacta si telefonic, la numerele de mai jos:

Boarder’s Snowboard Store: 0725 95 95 95

Boarder’s Skate & Surf House: 0721 95 95 95