Burton

Boots Snowboard Burton Mini Grom White

440 lei

Marime
Culoare

Cu un sistem rapid de inchidere, Shred Ready Velcro Straps, captusit cu izolatie 3M pentru confort termic si realizat din materiale usoare, ce ofera un flex tolerant, Burton Mini-Grom este boot-ul perfect pentru cei mai tineri rideri. Burton Mini-Grom ofera posibilitatea de extindere a interiorului, cu o marime.  

 

SPECIFICATII:  

 

SISTEM DE INCHIDERE:  Dualzone Shred Ready Hook and Loop Straps

 

SUPORT: 1/10

 

FLEX / RASPUNS: Soft Flexing Outsole and Upper Shell Materials for Ultimate Learn to Ride Comfort

 

LINER: Liner-Less Construction + 3M™ Thinsulate™ Insulation

 

TEREN: All Mountain 

 

FOOTBED: Room-To-Grow™ Footbed: Expands Fit by One Full Size

 

TALPA: DynoLite Outsole

 

CONFORT: Snow-Proof Internal Gusset 

 

Taxa de livrare este de 20 lei, iar comenzile cu valoare totala mai mare de 300 lei beneficiaza de transport gratuit.

Pretul produselor afisat pe site este in lei, are TVA inclus si nu include taxa de transport si ramburs.

Livrarea prin curier se efectueaza in termen de 1-2 zile lucratoare.

Poti alege sa ridici produsul din magazinele noastre, acesta putand fi rezervat 48 de ore de la data efectuarii comenzii.

SC Surmont Sport SRL trimite produse doar pe teritoriul Romaniei si nu este responsabil pentru eventualele intarzieri datorate transportatorului.

Boarders.ro iti pune la dispozitie urmatoarele metode de plata:

   1. Plata cash in sistem ramburs
   2. Plata online cu cardul

Ai dreptul de a returna produsele, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea acestora.

Produsele returnate trebuie impachetate impreuna cu originalul sau copia bonului fiscal (sau a facturii) si trimise la adresa de la care ai primit coletul.

Daca optezi pentru inlocuirea produselor, te rugam sa ne trimiti un email pe adresa shop@boarders.ro cu toate detaliile schimbului.

Daca optezi pentru returnarea banilor, te rugam sa completezi formularul de retur. Banii iti vor fi rambursati in cel mult 14 zile calendaristice de la confirmarea returului.

Costul de transport in cazul returnarii produselor va fi suportat de catre client. Coletele trimise cu “plata la destinatar” vor fi refuzate.

Prevederile specificate aici nu limiteaza niciun drept aplicabil prevazut de lege. SC Surmont Sport SRL garanteaza o rambursare integrala cu conditia ca toate articolele sa fie returnate in aceeasi stare in care erau la primire. Acest lucru inseamna ca articolele nu trebuie sa fi fost deteriorate, murdarite, spalate, modificate sau purtate (cu exceptia probarii lor) si ca orice etichete ale articolului sau coletului trebuie sa fie intacte.

Pentru orice alte nelamuriri sau informatii ne poti contacta si telefonic, la numerele de mai jos:

Boarder’s Snowboard Store: 0725 95 95 95

Boarder’s Skate & Surf House: 0721 95 95 95