Burton

Boots Snowboard Dama Burton Felix Step On Black

1624 lei 1910 lei

Marime
Culoare

*Se vand numai impreuna cu legaturi din categoria Step On

 

Burton Step On revolutioneaza interfata boot – legatura, reusind printr-un design simplu si sigur, sa elimine necesitatea strapurilor si a sireturilor. Cu ajutorul sistemului Boa, celor 3 puncte de conexiune si a constructiei premium, Burton Step On reuseste sa ofere cea mai rapida si sigura metoda de fixare a boot-ului in legatura. 

 

Performant, usor si confortabil, Burton Felix Step On beneficiaza de o contructie high-end, se inchide rapid cu sistemul Dual Zone Boa si se fixeaza instant in legatura. Burton Felix Step On este  recomandat fetelor experimentate, ce prefera un boot cu un flex responsiv, pentru abordarea traseelor tehnice all-mountain. 

 

SPECIFICATII:  

 

SISTEM DE INCHIDERE: Dual Zone Boa® System + Sequence™ Technology + Coiler™ Technology + Powered by Burton Exclusive New England Ropes with the Boa Guarantee

 

SUPORT: 6 / 10

 

FLEX / RASPUNS: Step On Backstay + 1:1 Medium Flex PowerUP Tongue

 

LINER TERMOFORMABIL: Imprint™ 3 Liner + DRYRIDE Heat Cycle™ Lining + Focus Cuff + Plush Cuff 1.0

 

TEREN: All Mountain / Park

 

FOOTBED: Level 2 Molded EVA Footbed 

 

TALPA: Step On™ EST® Outsole (Recycled Rubber Content)

 

CONFORT: Total Comfort Construction + Snow-Proof Internal Gusset + Aegis Antimicrobial Coating

 

AMORTIZARE: Women's-Specific True Fit™ Design + ReBounce Cushioning + Sleeping Bag Reflective Foil + ESS Support Shank

Taxa de livrare este de 20 lei, iar comenzile cu valoare totala mai mare de 300 lei beneficiaza de transport gratuit.

Pretul produselor afisat pe site este in lei, are TVA inclus si nu include taxa de transport si ramburs.

Livrarea prin curier se efectueaza in termen de 1-2 zile lucratoare.

SC Surmont Sport SRL trimite produse doar pe teritoriul Romaniei si nu este responsabil pentru eventualele intarzieri datorate transportatorului.

Boarders.ro iti pune la dispozitie urmatoarele metode de plata:

   1. Plata cash in sistem ramburs
   2. Plata online cu cardul

Ai dreptul de a returna produsele, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea acestora.

Produsele returnate trebuie impachetate impreuna cu originalul sau copia bonului fiscal (sau a facturii) si trimise la adresa de la care ai primit coletul.

Daca optezi pentru inlocuirea produselor, te rugam sa ne trimiti un email pe adresa shop@boarders.ro cu toate detaliile schimbului.

Daca optezi pentru returnarea banilor, te rugam sa completezi formularul de retur. Banii iti vor fi rambursati in cel mult 14 zile calendaristice de la confirmarea returului.

Costul de transport in cazul returnarii produselor va fi suportat de catre client. Coletele trimise cu “plata la destinatar” vor fi refuzate.

Prevederile specificate aici nu limiteaza niciun drept aplicabil prevazut de lege. SC Surmont Sport SRL garanteaza o rambursare integrala cu conditia ca toate articolele sa fie returnate in aceeasi stare in care erau la primire. Acest lucru inseamna ca articolele nu trebuie sa fi fost deteriorate, murdarite, spalate, modificate sau purtate (cu exceptia probarii lor) si ca orice etichete ale articolului sau coletului trebuie sa fie intacte.

Pentru orice alte nelamuriri sau informatii ne poti contacta si telefonic, la numerele de mai jos:

Boarder’s Snowboard Store: 0725 95 95 95

Boarder’s Skate & Surf House: 0721 95 95 95