Fanatic

Placa SUP Fanatic Ray Air Premium

5189 lei

Marime
Culoare

Ray Air Premium este un SUP gonflabil ale carui linii elegante si volum generos il fac ideal pentru explorarea kilometrilor de coasta, lacuri, canale  si rauri.  Grosimea optimizată oferă o rigiditate excelentă si un plus de stabilitate. Ray poate alege orice tip de partener - de la incepator la paddler cu experienta!

Acesta vine echipat cu o fina Race Air 20 cm Click, rucsac tip troler pentru facilitarea transportului si pompa Fanatic Power Pump HP2, pentru o umflare confortabila si rapida.

Este construit cu tehnologia Double Layer Light, folosita pentru toate echipamentele Fanatic Premium. Beneficiile principale ale acestei tehnologii, comparate cu cele uzuale, constau in faptul ca reduc greutatea placii cu pana la -25%, in timp ce ii ofera o rigiditatea mai mare cu pana la 30%

Volum 399 l

Latime 81.3 cm

Lungime 381 cm

Grosime 15 cm

Greutate 12.25 kg

Greutate recomandata < 120 kg

Presiune intre 15-20 PSI

Taxa de livrare este de 20 lei, iar comenzile cu valoare totala mai mare de 300 lei beneficiaza de transport gratuit.

Pretul produselor afisat pe site este in lei, are TVA inclus si nu include taxa de transport si ramburs.

Livrarea prin curier se efectueaza in termen de 1-2 zile lucratoare.

SC Surmont Sport SRL trimite produse doar pe teritoriul Romaniei si nu este responsabil pentru eventualele intarzieri datorate transportatorului.

Boarders.ro iti pune la dispozitie urmatoarele metode de plata:

   1. Plata cash in sistem ramburs
   2. Plata online cu cardul

Ai dreptul de a returna produsele, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea acestora.

Produsele returnate trebuie impachetate impreuna cu originalul sau copia bonului fiscal (sau a facturii) si trimise la adresa de la care ai primit coletul.

Daca optezi pentru inlocuirea produselor, te rugam sa ne trimiti un email pe adresa shop@boarders.ro cu toate detaliile schimbului.

Daca optezi pentru returnarea banilor, te rugam sa completezi formularul de retur. Banii iti vor fi rambursati in cel mult 14 zile calendaristice de la confirmarea returului.

Costul de transport in cazul returnarii produselor va fi suportat de catre client. Coletele trimise cu “plata la destinatar” vor fi refuzate.

Prevederile specificate aici nu limiteaza niciun drept aplicabil prevazut de lege. SC Surmont Sport SRL garanteaza o rambursare integrala cu conditia ca toate articolele sa fie returnate in aceeasi stare in care erau la primire. Acest lucru inseamna ca articolele nu trebuie sa fi fost deteriorate, murdarite, spalate, modificate sau purtate (cu exceptia probarii lor) si ca orice etichete ale articolului sau coletului trebuie sa fie intacte.

Pentru orice alte nelamuriri sau informatii ne poti contacta si telefonic, la numerele de mai jos:

Boarder’s Snowboard Store: 0725 95 95 95

Boarder’s Skate & Surf House: 0721 95 95 95