Burton

Ion Boa Black Red

1477 lei 2110 lei

Marime
Culoare

Burton Ion Boa este conceput pentru acei rideri care ataca linii agresive pe partie, in snowpark sau backcountry si prefera sistemul rapid de inchidere Boa. Oferind confort, suport si raspuns de top, Ion are la baza tehnologii premium precum: Life Liner, Autocant EST Sole, ReBounce, menite sa satisfaca cerintele celor mai pretentiosi rideri.  

 

SPECIFICATII:  

 

SISTEM DE INCHIDERE:  Coiler™ Technology + Dual Zone High-Power Focus Boa® System + Powered by Burton Exclusive New England Ropes with the Boa® Guarantee 

 

SUPORT: 8/10

 

FLEX / RASPUNS: 1:1 Firm Flex PowerUP Tongue

 

LINER TERMOFORMABIL: Life Liner + DRYRIDE Heat Cycle™ Lining + Ultralon Performance Foam® + Tuff Cuff 

 

TEREN: All Mountain 

 

TALPA: EST® Optimized Midsole (Recycled Rubber Content) + Shrinkage™ Footprint Reduction Technology 

 

CONFORT: Total Comfort Construction + Outer Pressure Relief Panel + Snow-Proof Internal Gusset

 

AMORTIZARE: AutoCANT Cushioning + ReBounce Cushioning + Sleeping Bag Reflective Foil 

 

Taxa de livrare este de 20 lei, iar comenzile cu valoare totala mai mare de 300 lei beneficiaza de transport gratuit.

Pretul produselor afisat pe site este in lei, are TVA inclus si nu include taxa de transport si ramburs.

Livrarea prin curier se efectueaza in termen de 1-2 zile lucratoare.

Poti alege sa ridici produsul din magazinele noastre, acesta putand fi rezervat 48 de ore de la data efectuarii comenzii.

SC Surmont Sport SRL trimite produse doar pe teritoriul Romaniei si nu este responsabil pentru eventualele intarzieri datorate transportatorului.

Boarders.ro iti pune la dispozitie urmatoarele metode de plata:

   1. Plata cash in sistem ramburs
   2. Plata online cu cardul

Ai dreptul de a returna produsele, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea acestora.

Produsele returnate trebuie impachetate impreuna cu originalul sau copia bonului fiscal (sau a facturii) si trimise la adresa de la care ai primit coletul.

Daca optezi pentru inlocuirea produselor, te rugam sa ne trimiti un email pe adresa shop@boarders.ro cu toate detaliile schimbului.

Daca optezi pentru returnarea banilor, te rugam sa completezi formularul de retur. Banii iti vor fi rambursati in cel mult 14 zile calendaristice de la confirmarea returului.

Costul de transport in cazul returnarii produselor va fi suportat de catre client. Coletele trimise cu “plata la destinatar” vor fi refuzate.

Prevederile specificate aici nu limiteaza niciun drept aplicabil prevazut de lege. SC Surmont Sport SRL garanteaza o rambursare integrala cu conditia ca toate articolele sa fie returnate in aceeasi stare in care erau la primire. Acest lucru inseamna ca articolele nu trebuie sa fi fost deteriorate, murdarite, spalate, modificate sau purtate (cu exceptia probarii lor) si ca orice etichete ale articolului sau coletului trebuie sa fie intacte.

Pentru orice alte nelamuriri sau informatii ne poti contacta si telefonic, la numerele de mai jos:

Boarder’s Snowboard Store: 0725 95 95 95

Boarder’s Skate & Surf House: 0721 95 95 95