Ion

Costum Neopren Ion Onyx Amp Steamer 2/2 NZ DL Marine Dark Grey

1450 lei

Marime
Culoare

Crește-ți performanța cu combinatia perfectă a Onyx Amp între flexibilitate și căldură. Secretul pentru o retenție de căldură optimă se află în căptușeala flexibilă numită Hot_Stuff 2.0, în combinație cu plafonul cald Plasma_Plush 2.0 de pe panoul din spate. Spuma de neopren I_foam captează mai mult aer izolant datorită unei structuri noi care contribuie la o mai bună retenție de căldură și flexibilitate. În locuri fără căptușeală termică, Silk_Stuff crește confortul de pe piele până la maximum. Rezultatul: costumul tău perfect de zi cu zi, indiferent de condițiile cu care te vei confrunta astăzi. 

Material - 80% Neopren / 20% Nylon

Temperatura - 17°C - 22°C

Pentru mai multe detalii consultati site-ul Ion: ion-products.com

Taxa de livrare este de 20 lei, iar comenzile cu valoare totala mai mare de 300 lei beneficiaza de transport gratuit.

Pretul produselor afisat pe site este in lei, are TVA inclus si nu include taxa de transport si ramburs.

Livrarea prin curier se efectueaza in termen de 1-2 zile lucratoare.

SC Surmont Sport SRL trimite produse doar pe teritoriul Romaniei si nu este responsabil pentru eventualele intarzieri datorate transportatorului.

Boarders.ro iti pune la dispozitie urmatoarele metode de plata:

   1. Plata cash in sistem ramburs
   2. Plata online cu cardul

Ai dreptul de a returna produsele, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea acestora.

Produsele returnate trebuie impachetate impreuna cu originalul sau copia bonului fiscal (sau a facturii) si trimise la adresa de la care ai primit coletul.

Daca optezi pentru inlocuirea produselor, te rugam sa ne trimiti un email pe adresa shop@boarders.ro cu toate detaliile schimbului.

Daca optezi pentru returnarea banilor, te rugam sa completezi formularul de retur. Banii iti vor fi rambursati in cel mult 14 zile calendaristice de la confirmarea returului.

Costul de transport in cazul returnarii produselor va fi suportat de catre client. Coletele trimise cu “plata la destinatar” vor fi refuzate.

Prevederile specificate aici nu limiteaza niciun drept aplicabil prevazut de lege. SC Surmont Sport SRL garanteaza o rambursare integrala cu conditia ca toate articolele sa fie returnate in aceeasi stare in care erau la primire. Acest lucru inseamna ca articolele nu trebuie sa fi fost deteriorate, murdarite, spalate, modificate sau purtate (cu exceptia probarii lor) si ca orice etichete ale articolului sau coletului trebuie sa fie intacte.

Pentru orice alte nelamuriri sau informatii ne poti contacta si telefonic, la numerele de mai jos:

Boarder’s Snowboard Store: 0725 95 95 95

Boarder’s Skate & Surf House: 0721 95 95 95