Un ghid pentru părinți pentru mărimea bootsilor de snowboard pentru copii

Părinții care caută boots de snowboard pentru copii ar trebui să se concentreze pe mărime, potrivire și cost. Cauți să-ți scoți micutul pe munte, dar te străduiești să înțelegi dimensiunea cizmelor de snowboard pentru copii? Înțelegem, întregul proces poate fi confuz. De aceea, Burton Guides s-au reunit pentru a crea acest ghid explicativ rapid despre ceea ce trebuie să căutați atunci când alegeți boots de snowboard pentru copii.

Amintiți-vă, echipamentul dimensionat corespunzător este un factor important pentru a-i face pe copii să se simtă confortabil pe zăpadă și să se îndrăgostească de snowboarding.

Lucruri de luat în considerare atunci când cumpărați boots de snowboard pentru tineret

Snowboardingul este activitatea perfectă pentru familie și Burton este mândru să producă mai multe opțiuni de ghete de snowboard pentru copii de toate vârstele.

Deci, dacă tocmai începeți căutarea perechii potrivite, există trei lucruri principale pe care trebuie să le luați în considerare: mărimea, potrivirea și costul.

Notă: Boots-ii Burton Mini-Grom și Burton Grom Boa oferă marcaje de mărime pe partea inferioară a tălpii și puteți ține partea inferioară a cizmei până la piciorul copilului și să vedeți cum se va alinia cu potrivirea internă.

Boots de snowboard pentru copii mărimea „C”

Boots-ii care sunt marcati cu mărimea „C” sunt cele mai mici optiuni pentru tineret disponibile. În general, mărimea „C” va fi echivalentă cu mărimea „T” (toddler – copil mic). Cizmele de mărimea „C” sunt special concepute și construite pentru a oferi căldură și confort picioarelor în creștere ale copiilor foarte mici (și au un preț corespunzător).

Boots de snowboard pentru copii mărimea „K”

Boots-ii care sunt marcati cu mărimea „K” sunt variantele pentru copii deja mai mari și sunt în mare parte doar versiuni mai mici ale boots-ilor pentru adulți și există adesea confuzie cu privire la această suprapunere. Pentru a fi mai ușor, amintiți-vă că cele mai mari optiuni pentru tineret au dimensiunea echivalentă cu cele mai mici optiuni pentru adulți. De exemplu, o cizmă pentru tineret de mărimea „7K” are aceeași dimensiune cu o cizmă pentru bărbați de dimensiunea „7”. Cizmele de mărimea „K” sunt aceleași pentru fete și băieți, ceea ce înseamnă că vor rula puțin mai mari decât un pantof obișnuit.

Dimensiune Mondo vs SUA

Pe măsură ce faceți cumpărături pentru boots, este posibil să întâlniți dimensiunea Mondo, care este prescurtarea de la Mondopoint. Marimea Mondo se găsește în mare parte în clăparii de schi astăzi (dar a fost găsită și pe unele perechi de boots de snowboard) și este în esență lungimea talpii în centimetri.

Fit & Cost

Atunci când decideți între mărimi, este important să luați în considerare costul împreună cu potrivirea. Din fericire, multe dintre variantele noastre mini-grom și grom dispun de tehnologia Room to Grow, care permite cizmelor să crească cu o mărime mai mare prin îndepărtarea suportului. Această caracteristică ajută la prelungirea duratei de viață a cizmelor pentru tineret (pentru că știm cu toții că cei mici cresc repede).

De asemenea, cu boots-ii pentru cei mici este mai bine sa gresesti spre o potrivire putin mai incapatoare, care poate fi completata cu o pereche de sosete;

Acest lucru nu numai că ajută la menținerea la caldura a acelor degete mici de la picioare în zilele reci, dar vă va permite potențial să scoateți un sezon suplimentar din echipament.

Room to Grow

Lasă un răspuns