Tinuta de plaja 2022

Fie ca inca lucrezi la “summer body”, ori ai avut grija de acest aspect inca din iarna, alegerea unui costum de baie care sa iti placa si sa te avantajeze este mereu un challenge.

Indiferent daca iti cauti o varianta pentru vacanta de la mare, pentru orele de inot pe care le faci saptamanal, pentru petrecerea aceea de la piscina din weekend, ori pentru atunci cand vrei sa iesi cu SUP-ul pe lac, in oferta noastra gasesti numeroase variante. Poti opta pentru costume de baie intregi sau pentru cele din doua piese, pe care ti le poti combina cum vrei, de la culori pana la marimi, fara a fi nevoita sa faci compromisuri.

Mai jos vei găsi câteva sugestii pentru a fi în pas cu moda plajei 2022.

Cuprins

  1. Costume de baie ideale pentru plaja – Inspiratie pentru a fi mereu in trend
  2. Accesorii pentru plaja – Cum sa construiesti si sa-ti accesorizezi tinuta la mare
  3. Costume de baie adecvate sporturilor de apa

1. Costume de baie ideale pentru plaja

Primele iesiri la plaja au avut deja loc. Daca pana acum ai testat nisipul, acum e vremea sa iti innoiesti garderoba de vara cu noi costume de baie.

Costume de baie ideale pentru plaja

Plaja aduce laolaltă femei de toate vârstele si numeroase forme. La Boarder’s, opțiunile pentru costume de baie sunt numeroase și adaptate fiecărui tip de corp, înălțime, stil sau buget.

Costume de baie ideale pentru plaja

Poti combina texturi, culori si cea mai buna parte este ca poti combina si marimile! Numeroase modele se vand separat, respectiv slip si sutien, cat sa nu mai ai grija faptului ca exista sansa ca slipul sa fie mare ori sutienul mic! Încearcă diferite piese si descoperă care este stilul ideal, indiferent de forma corpului tau.

2. Accesorii pentru plaja – Cum sa construiesti si sa-ti accesorizezi tinuta la mare

Accesorii pentru plaja - Cum sa construiesti si sa-ti accesorizezi tinuta la mare

Pentru un look complet este necesar sa iti accesorizezi tinuta in asa fel incat sa te bucuri de zilele de plaja de dimineata pana seara.

Plimbarile lungi pe malul marii ori pe faleza le poti face cu o pereche de slapi pe care sa ii asortezi costumului de baie.

Ochelarii de soare sunt piese nelipsite in zilele lungi de vara. Fie ca esti in cautarea unui model clasic, fie ca vrei ceva iesit din comun, alege o pereche de ochelari cu o lentila buna, care sa te si faca sa arati cool.

Accesorii pentru plaja - ochelarii de soare

Daca nu vrei sa porti rochii, poti opta pentru un top sau maiou pe care sa il asortezi cu o pereche de pantaloni de baie, care au proprietati de uscare rapida si sunt varianta ideala pentru inlocuirea slipului.

Fa-ti iesirile din apa confortabile cu prosoapele si poncho-urile de la branduri precum Duotone, Ion, Volcom sau Globe si tine-ti toate lucrurile la un loc cu o geanta care sa-ti usureze plimbarile.

3. Costume de baie adecvate sporturilor de apa

Costume de baie adecvate sporturilor de apa

Daca iesirile tale pe apa merg si dincolo de stat la plaja, respectiv in activitati precum kitesurfing sau stand up paddle, poti sa te bucuri de mobilitatea costumelor de baie intregi sau a celor din neopren. Acestea sunt realizate, in mare parte, din materiale reciclate, facand parte din diverse proiecte ecologice, cum ar fi Waste2Wear, contribuind astfel la longevitatea spot-urilor in care poti practica aceste sporturi.

Bucura-te de o vara lunga si plina de locuri frumoase, departe de caldura orasului. Schimba-ti costumul de birou in costum de baie si pantofii cu toc in flip-flops!

Costume de baie adecvate sporturilor de apa

Lasă un răspuns