Moda străzii 2021

Toamna nu se numără doar bobocii, ci și gecile sau bocancii uitați peste vară.Moda străzii este, pe lângă tabloul general al orașului, unul dintre factorii care ne influențează considerabil ținuta de stradă pentru care optăm atunci când ieșim din casă.

Noțiunea de “ținute de stradă”, dincolo de vloggeri, influenceri și trend, va reprezenta întotdeauna o sursă nesecată de inspirație.

Mai jos vei găsi câteva sugestii pentru a fi în pas cu moda străzii 2021.

Cuprins

  1. Moda pe stradă – Inspiratie pentru a fi mereu in trend indiferent de sezon 
  2. Ținute de stradă 2021 – Cum sa construiesti si sa-ti accesorizezi tinuta de strada

1. Moda pe stradă 

 Moda de stradă aduce laolaltă oameni de toate vârstele, cu nenumărate pasiuni și diferite preocupări, fiind un ansamblu din care cu siguranță vei putea sustrage elemente care îți plac și pe care le poți adapta propriului stil.

Fie că ești pasionat de skate shoes ori de chelsea boots, fie că preferi un palton în loc de geaca, opțiunile sunt numeroase și adaptate fiecărui tip de corp, înălțime, stil sau buget.

Moda pe strada - boarders.ro

Încearcă diferite piese, îmbină texturi, combină și, cel mai important, descoperă care este stilul tău personal, fii îndrăzneț și joacă-te!

2. Ținute stradă

Ținute stradă - boarders.ro

Fie că mergi la birou, la sala, la un pub cu prietenii ori la o întâlnire, fie ea de afaceri sau nu, important e ca ținuta de stradă pe care o alegi să te facă să te simți confortabil și bine în pielea ta.

La Boarder’s găseșți o gamă variată de produse, atât pentru fete, cât și pentru băieți, care va ajuta cu siguranță să colorezi zilele mohorâte de toamnă.

Poți alege dintre gecile impermeabile care îți vor asigura confortul în această toamna. Combină-le cu jeans sau pantaloni și completează ținuta cu un hanorac sau o cămașă.

Ținute stradă - pantaloni, camasi boarders.ro

Alege un palton sau o geacă adecvată mersului la job. Urmărește și modelele de bocanci și asortează-le cu un pulover sau o rochie.

Dacă eșți în căutarea unei perechi de shoes care să îți ușureze “talpa” pe skateboard sau longboard, tot aici o poți găsi. Nu te dai pe skate, dar ești un sneakerhead? Avem opțiuni și pentru asta!

Accesorizează aceste ținute cu genți sau rucsacuri care, pe lângă faptul că arată cool, sunt și funcționale. Nu vrei să îți cari laptop-ul cu tine? Alege o borsetă!

Ținute stradă - Genti & Rucsacuri - boarders.ro

Adaugă ultime detalii, precum șepci, căciuli, curele, portofele sau căști audio. Now, you’re ready to go!

Fii în pas cu moda străzii 2021 și ,mai ales, creează-ți propriul stil, care să contribuie la tabloul ținutelor de stradă 2021!

Lasă un răspuns