Ținuta de iarnă ideală pentru sport sau pentru o petrecere pe pârtie – Idei utile pentru întreaga familie

Ținuta de iarnă ideală pentru sport sau pentru o petrecere pe pârtie - Idei utile pentru întreaga familie

Anotimpul rece este așteptat cu sufletul la gură de toată familia. Mari și mici, în egală măsură, toți membrii doresc să vină cât mai repede weekendul sau vacanța pentru a se delecta cu sporturile de iarnă, extrem de atractive, care oferă din plin adrenalină și voie bună. Fiecare caută în șifonier piesele vestimentare ideale pentru a reuși să se protejeze optim de temperaturile scăzute, dar vrea, în egală măsură, să arate senzațional.

Citeste mai mult

Istoria snowboardului – o călătorie de la o simplă jucărie la sport de masă

Istoria snowboardului - o călătorie de la o simplă jucărie la sport de masă

De câte ori te-ai dat cu placa de snowboard pe pârtie și de câte ori te-ai gândit la trecutul acestui sport și la cum a apărut el? Dacă e să fii sincer, aproape niciodată, nu-i așa? Totuși, ca un adevărat boarder ce ești, a venit timpul să-ți completezi și aceste mici goluri, ca să ai o imagine completă. Nu de alta, dar o sa fii mai cool atunci când o să te dai mare în fața prietenilor la un pahar de vin fiert după o zi întreagă pe pârtie.

Citeste mai mult

Legăturile de snowboard – Tot ce trebuie să știi despre mărimea ideală și metodele de montare

Legăturile de snowboard – Tot ce trebuie să știi despre mărimea ideală și metodele de montare

Snowboarding-ul este un sport perfect pentru cei care iubesc iarna, fiind o modalitate perfectă de a face mișcare în aer curat, în timp ce te distrezi pe rupte. Însă, dacă deja vrei să abordezi totul într-o manieră ceva mai profi, este obligatoriu să ai în vedere o serie de aspecte tehnice, care îți vor fi de folos, mai ales dacă ai propria ta placă. Legăturile sunt elemente esențiale care îți asigură siguranță și confort – prin urmare, trebuie să știi ce sunt acestea, cum funcționează și ce variante de montare există.

Citeste mai mult