Cadoul de Crăciun – idei bestiale pentru cei mai buni prieteni ai tăi și nu numai

Sărbătorile de iarnă sunt acea perioadă magică din an în care te bucuri de pârtiile înzăpezite, de cadouri și, nu în ultimul rând, de revederea celor dragi. Așa că probabil te întrebi ce daruri le poți lăsa sub brad, astfel încât să-i faci fericiți și să le dai ocazia să-și urmeze pasiunile. 

Indiferent că este vorba de prietenii tăi, de colegii de muncă, de membrii familiei sau de partenerul de viață, există nenumărate variante prin care să-i încânți cu cadouri de iarnă, astfel încât să aibă parte de amintiri wow la finalul anotimpului alb.

În acest articol, vei descoperi o serie de sugestii de daruri care să te inspire atunci când joci rolul lui Moș Crăciun și mergi la shopping.

Cuprins

1. Tips&tricks pentru alegerea cadoului de Crăciun ideal

2. Idei de cadouri de Crăciun pentru pasionații de streetwear fashion

3. Idei de cadouri de Crăciun pentru iubitorii sporturilor de iarnă

4. Idei de cadouri de Crăciun pentru cei care călătoresc

5. Greșeli pe care să le eviți atunci când alegi cadourile de Crăciun

1. Tips&tricks pentru alegerea cadoului de Crăciun ideal

Înainte de a pleca în căutarea darurilor, este recomandat să-ți faci un plan, pe care să-l respecți pe cât mai mult posibil. În felul acesta, eviți riscul de a cheltui mai mult decât ți-ai propus și te asiguri că ai o listă cu idei potrivite pentru fiecare persoană. Iată câteva recomandări de care să ții cont atunci când selectezi cadourile.

În primul rând, analizează tipul de relație pe care îl ai cu cel căruia îi oferi obiectul respectiv. Dacă este vorba despre cineva apropiat, atunci poți cumpăra liniștit un cadou mai personal. 

În cazul în care cauți o atenție pentru o persoană pe care nu o cunoști îndeaproape, optează pentru o variantă mai generalistă, sau cel puțin încearcă să afli ce anume i-ar face cu adevărat plăcere să primească.

Tips&tricks pentru alegerea cadoului de Crăciun ideal

De asemenea, va trebui să iei în calcul vârsta persoanei pe care vrei să o surprinzi. În mod evident, aceasta influențează activitățile și stilul de viață, așa că reprezintă un factor demn de luat în seamă.

Printre cele mai importante criterii pe care să te bazezi sunt pasiunile și interesele celor pe care vrei să-i răsfeți. Fie că este vorba de sporturile pe care le practică, fie despre stilul vestimentar pe care îl adoptă sau orice alte hobby-uri le sunt pe plac, este recomandat să le ai în vedere atunci când alegi cadoul. Astfel, le demonstrezi că îi cunoști și îți pasă de acele lucruri care le aduc fericire, iar efectul va fi garantat.

Un ultim detaliu, pe care mulți îl trec în plan secundar, este alegerea ambalajului potrivit. Atunci când oferi ceva, etapa împachetării este aproape la fel de importantă precum cadoul. Nu lăsa pe ultima sută de metri cumpărarea hârtiei pentru împachetat, ci pregătește-te din timp cu tot ceea ce este necesar pentru ca aspectul estetic să nu aibă de suferit.

Nu în ultimul rând, amintește-ți să personalizezi cadoul cu o felicitare sau cu un scurt mesaj. Poți scrie câteva cuvinte chiar și pe ambalaj. De multe ori, aceste mici detalii fac o diferență semnificativă pentru cei care primesc darul. 

2. Idei de cadouri de Crăciun pentru pasionații de streetwear fashion

Cu siguranță, printre cunoscuții tăi se află persoane pasionate de fashion. În orice grup există tipi și tipe care sunt la curent cu cele mai la modă articole sau cu ultimele trenduri în materie de cultură urbană. Chiar dacă afară este frig, ținutele cool nu trebuie să aibă de suferit. 

Iată câteva idei de cadouri pentru astfel de persoane:

  • Geacă de iarnă casual

Pentru cei preocupați de aspectul lor fizic, o geacă aspectuoasă este soluția potrivită în zilele cu temperaturi scăzute. Un astfel de articol în culori vibrante poate fi un fashion statement atât pe stradă, cât și în vacanță, într-o stațiune montană. 

În plus, ai avantajul că o poți dărui atât persoanei iubite, cât și prietenilor sau rudelor. O geacă termală care arată foarte bine va încânta pe oricine adoră să petreacă timp în aer liber.

  • Hanorac

Cei care au adoptat cultura urbană ca stil de viață nu vor refuza niciodată un hanorac modern, în culori atrăgătoare. Numai bun de purtat în timpul iernii, dar și primăvara sau toamna, acesta poate fi asortat atât cu geci sport, cât și cu paltoane casual. Este un articol versatil și ușor de integrat într-o ținută urbană. 

În plus, este foarte util pentru a asigura un extra layer într-un costum de snowboarding. Arată bine și contribuie la confortul termic al celui care îl poartă la plimbare sau pe pârtie. Așadar, nu ezita să faci această alegere dacă participi la Secret Santa.

  • Tricou

Chiar dacă alegi un cadou de iarnă, tricoul nu trebuie scos de pe lista de opțiuni. Atât timp cât alegi un model în vogă, cum sunt cele cu logo pe partea din față, nu ai cum să dai greș. Secretul constă în a găsi stilul potrivit pentru prietenul sau prietena ta. Poate fi vorba de un logo minimalist, unul de inspirație tribală sau unul clasic. 

De asemenea, alege culoarea și textura potrivite. Încearcă să te orientezi către un material de calitate, precum bumbacul, care să fie plăcut la atingere și să lase pielea să respire. Nu uita, confortul este la fel de important ca aspectul. În plus, tricourile sunt o bună alegere, deoarece pot fi combinate cu diverse articole vestimentare, precum blugii, fustele, cardiganurile, hanoracele și altele. 

  • Accesorii

 Nu în ultimul rând, poți lua în considerare accesoriile. O ținută nu este completă fără un detaliu original, iar cele mai apreciate sunt inelele. Pentru a crea o înfățișare modernă, alege un model de damă deosebit, din lemn, cu forme geometrice speciale și cu mai multe culori. Cu siguranță, prietena ta va ieși în evidență și va aprecia această surpriză inedită.

Inel Bewise Queen

3. Idei de cadouri de Crăciun pentru iubitorii sporturilor de iarnă

Dacă printre cunoscuții tăi se numără fani ai snowboardingului, atunci ești norocos, deoarece ai o mulțime de variante de cadouri dintre care să alegi. În funcție de bugetul pe care dorești să-l investești, poți alege daruri dintre cele mai inspirate.

  • Accesorii pentru snowboarding

Oricine se dă cu snowboardul, știe că nu poți pleca pe pârtie doar cu costumul și placa. Ai nevoie de o multitudine de accesorii care să te ajute să cobori. De aceea, pentru cunoștințele tale amatoare de sporturi de iarnă, un astfel de cadou va crea multă bucurie. 

Poate fi vorba de un set de mănuși de snowboarding, de ochelari de snowboarding sau de o căciulă pentru snowboarderi călduroasă și modernă. Cu cât culoarea este mai îndrăzneață, cu atât bucuria de a le purta la munte va fi mai mare. 

  • Geacă de snowboarding

O altă sugestie, la fel de potrivită, face parte din costumul pentru pârtie. Geaca pentru snowboarding este un element esențial atunci când te dai cu placa. Ea asigură confortul termic și flexibilitatea de care au nevoie cei care practică acest sport iarna. De aceea, reprezintă o investiție importantă și poate fi un cadou excelent. 

Este important să alegi un model potrivit, atât în ceea ce privește culoarea, cât și tipul de geacă. Află dacă persoana respectivă își dorește o variantă cu fermoar sau fără și ce alte caracteristici ar trebui să aibă. Deși nu par importante la prima vedere, gluga, buzunarele și fermoarele de aerisire sunt esențiale.  

  • Snowboard

Dacă persoana pentru care dorești să găsești un cadou este una specială, atunci o placă nouă poate fi soluția ideală. Există nenumărate modele dintre care poți alege, însă va trebui să alegi una cu specificațiile potrivite. În primul rând, va trebui să te orientezi după un snowboard potrivit pentru nivelul la care se află cel sau cea care va primi cadoul. De aceea, va trebui să fii atent la dimensiunile și la greutatea plăcii. 

În plus, dat fiind că pe piață vei găsi o multitudine de designuri, ai grijă ca cel pe care îl achiziționezi să fie unul deosebit și se potrivească gusturilor și personalității sale. Fie că alegi un board cu aspect simplu, clasic, fie că alegi unul modern, tineresc, acesta trebuie să se potrivească temperamentul celui care se va da cu placa. 

4. Idei de cadouri de Crăciun pentru cei care călătoresc

Dacă ai prieteni sau rude pasionate de travelling, atunci poți să te folosești de această informație pentru a le oferi darul perfect. Toți cei care petrec mult timp pe drumuri știu că au nevoie de accesorii de calitate, rezistente, pentru împachetarea bagajelor. De aceea, un astfel de obiect este binevenit pentru persoanele care călătoresc des, în interes de serviciu sau din pasiune.

  • Troler

Atunci când trebuie să prinzi avionul, cel mai bun aliat este un troler. Așadar, nimic nu poate fi mai satisfăcător pentru cineva care se plimbă des decât un troler de calitate, cu roți care se mișcă repede și arată bine. 

Asigură-te că alegi un produs din materiale de calitate, durabile, care să nu se deterioreze rapid. Un alt factor de care să ții cont este mărimea potrivită. Află dacă persoana respectivă călătorește singură sau cu partenerul. Astfel vei ști dacă este necesar să cumperi un produs de dimensiuni mai mari sau mai reduse. Un astfel de cadou îmbină utilul cu plăcutul și contribuie la crearea unor amintiri de neuitat, așa că nu ezita să-l alegi.

  • Rucsac

O categorie specială de persoane îndrăgostite de călătorii sunt cele care adoră drumețiile. Acestea se simt bine în natură și adoră să facă mișcare. De aceea, rucsacurile sunt ideale pentru a le oferi drept cadou. Asigură-te că alegi un model încăpător, dar cu dimensiunile potrivite. Nu uita că și aspectul acestuia este important. Cele mai apreciate modele sunt cele cu look urban, din materiale de calitate, cu curele și catarame. 

Ai o varietate mare de culori din care să alegi. Poți să optezi pentru o nuanță optimistă sau poți merge pe o variantă clasică, precum negru sau maro. Dacă vrei ca rucsacul să-i fie util în mai multe situații, atunci selectează unul care are și compartiment pentru laptop. Astfel, îl va putea folosi atât la munte, cât și în oraș.

  • Borsetă

Accesoriul care nu ar trebui să lipsească nimănui care pleacă într-o călătorie este borseta. Cu ajutorul ei, actele, telefonul și orice alt obiect important se află mereu la îndemână, fără să mai existe riscul de a le pierde. Toți cei care fac drumeții, călătoresc cu avionul sau cu trenul, merg la festivaluri sau, pur și simplu, petrec mult timp în oraș, adoră acest obiect. De aceea, este cadoul perfect și original pentru oricare dintre prietenii tăi.

5. Greșeli pe care să le eviți atunci când alegi cadourile de Crăciun

Acum, că ai la îndemână mai multe recomandări și sugestii în legătură cu alegerea darurilor de Crăciun, trebuie să fii conștient și de câteva greșeli pe care le comit multe persoane în preajma sărbătorilor.

  • Nu lăsa cumpărăturile pe ultima sută de metri. Există mari șanse ca obiectele pe care ai pus ochii să nu mai fie disponibile și atunci va trebui să pornești căutările de zero.
Greșeli pe care să le eviți atunci când alegi cadourile de Crăciun
  • Nu cumpăra ceva ce ți-ar plăcea ție, ci alege un cadou în funcție de personalitatea și gusturile celui care îl primește. Multe persoane fac greșeala să considere că ceea își doresc ele este pe placul tuturor, însă nimic nu este mai fals. Oamenii sunt diferiți și au dorințe diverse. Încearcă să-i asculti pe ceilalți și să afli care sunt interesele și dorințele lor. Aceasta este calea cea mai sigură pentru a găsi cadoul perfect.
  • Nu ignora calitatea alegerii pe care urmează să o faci. Chiar dacă găsești două modele la prețuri diferite, nu te grăbi să-l cumperi pe cel mai ieftin. Mai întâi ar trebui să faci puțin research pe net despre fiecare în parte și apoi să iei o decizie. Un obiect de slabă calitate va face o impresie proastă. 
Greșeli pe care să le eviți atunci când alegi cadourile de Crăciun

Alegere cadourilor este o sarcină minuțioasă, însă nu trebuie să te sperii de această obligație. Dacă ții cont de recomandările și sugestiile din acest articol, cu siguranță vei face câțiva prieteni sau cunoscuți fericiți Crăciunul acesta. Lasă-ți creativitatea să te ajute și nu te sfii să le arăți celor din jurul tău cât de mult ții la ei. 

Sursa foto: shutterstock.com, pexels.com, pinterest.com

Lasă un răspuns