Rezultate

Boarder's IORiding 2011 – 6 din 10 pentru un show!

Recensământul populației, recensământul skaterilor, recensământul BMX-erilor, "back to school", "toamna se numără bobocii", bla-bla-bla... Statistica ne ucide și cliseele și mai și, credeți-ne!

Entuziasm? Desigur! Ca în fiecare toamnă când ne trezim că de fapt parcă e prea târziu pentru un concurs de skate și de BMX. Dar, hei! "Mai bine mai târziu decât niciodată!", nu? Așa se întâmplă ca în fiecare an avem noroc și o scoatem la capăt cu IORiding, chiar și atunci când șansele nu par să fie de partea noastră. Anul acesta a fost diferit și nu prea. Diferit doar că la final de octombrie frunzele copacilor erau încă suspect de verzi. Doar "verde e culoarea speranței", nu-i așa? În rest, totul în grafic.

Listele de trick-uri nu mai sunt de mult la modă, dar o să vă spunem ce ne-a încântat pe noi: copiii! Anul acesta am avut peste 90 de înscriși la IORiding dintre care o bună parte au fost kinderi. Ba chiar a trebuit să îi împărțim și pe grupe diferite de vârstă, iar la categoria între 12 și 16 ani au fost chiar 30 de rideri; cea mai populată dintre toate! Și să nu mai spunem că am avut și 5 fete, mai multe ca niciodată! Statistic, deci, IORiding 6 a fost clar un succes. Cu înghesuiala de rigoare, dar și ea asumată.

La fete Anca Filip, Mara Tudose și Samira Bassan au ținut steagul sus, în ordine, la Barely Legal, mai precis între 12 și 16 ani, disputa a fost câștigată de Dragos Carlan a.k.a. Piglet, urmat de Octavian Schellander zis Piscav și de Rares Mititelu, iar la Power Age, cei peste 16 ani, Marius Diatcu a.k.a Adrenalina a mai bifat un succes, cu un surprinzător Cristian Cohal pe 2, Răzvan "Banzi" Popescu pe 3, Gabriel Dorissa pe 4 și "Bobo" Mihail Adolf Gherghelah pe 5. La clasa de copii am fost nevoiți, din păcate, să anulăm podiumul datorită unor erori de organizare a înscrierilor, cât și lipsei de fair play a unor concurenți. Welcome to Romania, how may we serve you?

BMX! La BMX cea mai faină surpriză a fost să constatăm că și scena Bucureștiului, respectiv cea a sudului țării, crește și livrează rideri care se dau din ce în ce mai bine. A câștigat Tibi Bajka din Ciuc, cu Alin Moldovan și surpriza constănțeană Mihail Botnarciuc pe 3, iar un premiu special i-a fost acordat lui Sorin Văduva, pentru bunele sale prestații.

Ziua s-a încheiat cu un Best Trick session de skate pe foc automat, unde s-au remarcat în special veriga tânără a familiei Diatcu, Petruț, și câștigătorul Răzvan Popescu. Double flip to frontside five-O grind, nimic altceva de spus! IORiding înseamnă și BMX Highest Air, iar de data aceasta cel mai mult s-au propulsat în afara quarter-ului Alex Jiga din Sibiu și Demian Barnabas din Miercurea Ciuc. Jiga a ținut ștacheta sus pe mai tot parcursul sesiunii, dar Barni a revenit pe final și a pus bicicleta o idee mai sus în aer, suficient cât să-și adjudece premiul. "Punct ochit, punct lovit!"

Seara concursului a fost prilej de petrecere, cum altcumva?! Popularul local-hero Gojira și britanicii de la Engine Earz s-au ocupat de publicul prezent la Arenele Romane în cadrul DNB Arena și nu au făcut-o deloc rău. Ba putem spune chiar că unii dintre cei obișnuiți să se ducă la culcare cu găinile au rămas în picioare până dimineața, au dansat de mama focului și au filmat acțiunea cu telefonul. Lucrurile astea vorbesc de la sine!

Să fie 7 o cifră magică? O să vedem!

Până una-alta, le mulțumim tuturor celor care au contribuit la IORiding!

Ride more,

Echipa voastra Boarder's


Rezultate

IORiding 6, cu cei 92 de concurenți, din care 46 au fost copii sub 16 ani, a fost cea mai populară și fragedă ediție de până acum :) ! Vă mulțumim pentru participare!

Iată și podiumul:

Barely Legal:

1. Dragos Carlan
2. Octavian Schellander
3. Rares Mititelu
4. George Nicolae
5. Alex Savu

IORiding Girls:

1. Filip Anca
2. Mara Tudose
3. Samira Bassan

Powerage:

1. Marius Diatcu
2. Cristian Cohal
3. Razvan Popescu
4. Gabriel Dorissa
5. Bobo Mihail Gherghelah

IORiding BMX:

1. Tibor Bajka
2. Alin Moldovan
3. Mihail Botnarciuc
4. Sorin Vaduva (mențiune specială)

Best Trick Skate: Razvan Popescu (Double Kickflip Backside 5-0 pe bordură în coborâre)

Highest Air BMX: Demian Barnabas

IORiding Kids

Din păcate, suntem nevoiți să invalidăm rezultatele IORiding 6 pentru categoria Kids, din cauza unor deficiențe în procesul de înscrieri. Ne pare foarte rău pentru această situație, însă nu am fost suficient de vigilenți față de lipsa de fair play/sportivitate a unor concurenți, care nu au concurat în categoria de vârsta corectă. Am luat această decizie din respect pentru toți riderii care au ținut cont de regulile concursului și care au dat dovada de apreciere față de colegii lor de concurs și față de organizatori. Pentru a ne asuma greșeala vom menține valabile voucherele primite de către concurenții de pe podiumul Kids, însă vom anula clasamentul acestei categorii și valabilitatea diplomelor primite. Speram ca această experiență să ne ajute în desfășurarea evenimentelor viitoare. Mulțumim pentru întelegere!
©2011 IORiding VI by Boarder's Shop. Toate drepturile rezervate.